Kerstpakketten

Uw werknemers verdienen minstens één keer per jaar in het zonnetje gezet te worden. Traditiegetrouw geven veel werkgevers hun personeel aan het eind van het jaar een kerstpakket mee naar huis. Bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar! Dankzij jullie dit en dat en zus en zo.

Wees onderscheidend en laat het kerstpakket samenstellen door Landwinkel de Lindeboom. Een toespraak is niet nodig het pakket spreekt voor zich.

Vanaf 10 euro bestelt u bij ons de meest creatieve en overtuigende kerstpakketten. Wilt u misschien uw personeel zelf het pakket samen laten samenstellen in onze kerstshowroom? Met een sapje en hapje in de hand creëren uw werknemers hun eigen pakket.

Anders nog iets? Laat ons het weten. Immers, alles is mogelijk.

Streekproduct Bunnik

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.